Powered by

Zoek in alle boten

Prijs

Bouwjaar

Lengte


Merk

Zarro Master 22Wbe, Bouwjaar 2016

Bouwjaar: 2016 - 6,5m - polyester

Zarro Master 22WBe met elektronische aandrijving is een nieuw stoer en uiterst fraai gelijnd schip met veel karakter, maar is vooral onderhoudsarm. Compleet vaarklaar als getoond op de foto's nu voor maar € 27.500,- Levering uit voorraad in div, kleuren.De Zarro Master 22WBE met elektronische aandrijving is een nieuw stoer en uiterst fraai gelijnd schip met veel karakter, maar is vooral onderhoudsarm. Robuutste en duurzame materialen maken deze boot anders. Echt een vernieuwde sloep die gebaseerd is op een reddingsloep die voornamelijk op de Oostzee te vinden was.Zijn royale breedte en verzwaarde scheg waarborgen een enorme stabiliteit, waardoor de boot rustig op de golven blijft liggen. Mede in combinatie met zijn hoge vrijboord kan de Master ook gemakkelijk varen op het grote water.Om gemakkelijk aan boord te kunnen komen heeft de master geïntegreerde instaptreden, de instap wordt op deze wijze een stuk eenvoudiger.In de Zarro Master is een aantal nuttige handigheden verwerkt die door hun eenvoud opvallend zijn te noemen, met een modern polyester interieur als basis.Een aantal bijzondere voordelen is, een zeer ruime zitpositie met hoge rugsteun, en ruime binnen afmeting zodat u een zeer groot (210x165cm) in de breedte gelegen twee persoons bed kunt creëren.Door dat wij een grote opdracht hebben gekregen kunnen wij zeer voordelig bouwen!Het is nu mogelijk om u een complete Zarro Master 22WBE aan te bieden voor een bedrag van € 27.500,- helemaal vaarklaar!!Wat krijgt u allemaal voor deze scherpe prijs: (zie Foto's)Zarro Master 22WBE complete standaard uitrusting.5 KW sterke elektromotor incl. accupakket voor 10 uren vaarplezier!Walstroom aansluiting incl. zware acculaderKussen set compleet 8cm dikNavigatie verlichtingTeakline op de vloer en motorkistLenspompCabrioletkap met rvs beugels2x landvast2x fenderHelemaal compleet en vaarklaar!!!Met een 5 KW elektromotor kunt u een maximale snelheid behalen van 12 km dit is bijna gelijk aan een 20 pk dieselmotor!Zarro boten koopt u toch gewoon bij de werf.Kom eens langs langs bij onze vestiging in Dronryp en maak een proefvaart in een van deze puur Holandse kwaliteit sloepen of tenders, de koffie staat klaar!

€ 27.500

Zarro Maxx27

Bouwjaar: 0 - 8,25m - polyester diesel

Zarro Maxx27, luxe en snelle tender met 4 slaapplaatsen. Krachtige VolvoPenta motoren tot 260pk, ruime en stabiele tender van Nederland fabricaat. Zarro Maxx27, luxe tender met 4 slaapplaatsen. Krachtige VolvoPenta motoren tot 260pk, zeer ruime en stabiele tender van Nederland fabricaat. De vernieuwde ZarroMaxx 27 staat voor creativiteit comfort en het onderscheidende vermogen van Zarro. Zijn krachtige VolvoPenta motoren en dynamische design met 4 slaapplaatsen engrensverleggende technologie maken de Zarro Maxx 27 onbetwist tot de meest indrukwekkende tendersloep in zijn klasse.Vaarklaar vanaf € 69.995,- Afm 8.25x 2.65, Max motor 260pk, Max personen 9, 4 slaapplaatsen.Zarro heeft voor de nieuwe Maxx 27 rekening gehouden met een breed publiek, eenmix van retro en moderne belijning sieren dit unieke model. De nieuwe 2013 Zarro Maxx 27 heeft een uiterst efficiënt onderwaterschip en is geschikt voor de binnenwateren als ook voor het kustwater.Uitmuntende vaareigenschappen voor het langzaam varen maar ook zeker voor snelheden tot 65 kmph.Het interieur straalt comfort uit en is tot in de details uitgewerkt, in eenhandomdraai is er een royaal 2 persoon bed/zonnebed gecreëerd.De vrije doorloop naar het zwemplateau is mogelijk door een uiterst innovatief kantelsysteem van de zitting .In de cabin een afsluitbare vaste toilet ruimte veel bergruimte en optioneeleen luxe betimmering incl. 2 pers bed zo dat er totaal 4 personen kunnenovernachten. Een functionele en luxe keuken voor in het schip met kookplaatwasbak en 80l rvs koelkast.De zelflozende kuip bestaat uit 2 niveaus dit geeft een ruimtelijk gevoel enzeker belangrijk stahoogte onder de cabrioletkap.De hinderlijke grote motorkist is in de nieuwe Zarro Maxx 27 deels weggewerkt onder de L bank wat natuurlijk veel ruimte geeft voor de comfortabele rondzit achter het stuurwiel.Zarro, ervaar het verschil!Disign by Vri-Pack

€ 69.995

Motorkruisers

Bouwjaar: 0 - 12,1m - polyester

Zarro Maxx40 (gereed 2017)De Zarro Maxx40 is een ontwerp van VriPack en Zarro, een modern schip met vloeiende lijnen en onmiskenbaar praktische indeling! Leverbaar met enkele of dubbele motoren van 1x 110pk tot 2x 300pk (gereed 2016)Zarro Maxx 40Bij het ontwerp van dit nieuwe schip stond comfort, luxe en ontspannen varen met een goede prijs kwaliteit verhouding voorop, de Zarro Maxx 40 is een echte allrounder en zal een zeer groot publiek aanspreken. Leverbaar met enkele en dubbele motoren!De polyester sandwich romp heeft vloeiende lijnen en is uitermate modern en strak. Bijzonder kenmerken zijn de lage doorvaarthoogte,stahoogte in de cabine en de minimale diepgang waarmee men veilig de wat avontuurlijkere waterwegen kan bevaren.Daarnaast is het schip onmiskenbaar praktisch. De brede gangboorden, de zeerailing, een verstelbare bestuurdersbank en een zorgvuldig vormgegeven keukenblok in de open achter kuip ook de ruime rondzit achter op het dek zorgen voor optimale ruimte en comfort. Deze praktische eigenschappen spreken de ervaren watersporter direct aan. Voor in het schip een zeer ruim en comfortabel Frans bed met veel kastruimte en in de kajuit een sfeervolle dinette met royale natte cel incl. toilet en douche.Tegenover de dinette is nog een ruim twee persoon bed gecreëerd half onder de verhoogde kuipvloer.De complete standaard uitrusting bied de bemanning een geweldig comfort en zal u zeker verbazen.Zarro ervaar het verschil!

Op aanvraag

Granada 33, Bouwjaar 2002

Bouwjaar: 2002 - 10,1m - polyester

Voor uitgebreide informatie zie www.blaauwhofjachtmakelaardij.nl

€ 39.000

Vivante 42, Bouwjaar 2015

Bouwjaar: 2015 - 12,92m - staal

Vivante jachtbouw in staal: een nieuwe standaard De door Vripack ontworpen jachten onderscheiden zich op alle fronten in de jachtbouw in staal tot 18 meter. Niet voor niets is gekozen voor één van de meest toonaangevende Yachtdesigners die er op dit gebied bestaan. Hiermee biedt Vivante Yachts u schepen aan, waar jarenlange kennis en ervaring in verwerkt zijn.Het interieur van Vivante Yachts is ontworpen door het artistieke A.R.Design, wat garant staat voor een uitdagend en niet alledaags interieurontwerp.Deze twee ontwerpers vormen een goede combinatie van stijl en kwaliteit, met als resultaat een elegante vloot met een technisch hoogwaardig niveau. Met Vivante Yachtsbent u zeker van een zeer exclusief ontwerp met een hoog standaard uitrustingsniveau, gebouwd door uiterst gekwalificeerde vakmensen.Betreffende de techniek is er alleen gebruik gemaakt van de beste producten die er op dit gebied aangeboden worden. Ook wanneer u individuele wensen heeft, bent u bij Vivante Yachts aan het juiste adres. Samen met onze architect kunt u uw eigen interieurstijl ontwikkelen, zodat uw Vivante jacht altijd “custom built” is. En mocht u ondanks het ruime uitrustingsniveau nog enkele opties willen toevoegen, dan kan dat naar uw wens worden aangepast.

Op aanvraag

Vivante 40 Ht, Bouwjaar 2015

Bouwjaar: 2015 - 12,2m - staal diesel

Nieuw in het modellen programma van Vivante Yachts de 40HT ook al Cabrio Cruiser te leveren Aan boord van uw nieuwe schip verwacht u niet alleen het beste op het gebied van techniek en comfort, maar ook een belevenis. Elke keer opnieuw. Steeds meer liefhebbers kiezen daarom voor Vivante Yachts. De elegante vloot van Vivante Yachts levert bijzondere prestaties op elk terrein: een eigentijds uiterlijk, uitstekende vaareigenschappen en een afwerking waar het vakmanschap vanaf spat. Vivante Yachts werkt tijdens iedere fase van het bouwtraject samen met geselecteerde professionals uit de omgeving. Zo kan elk jacht kostenefficiënt en op maat worden gebouwd en kan de Sneker werf blijven voldoen aan een bijzondere belofte: het bouwen van stijlvolle jachten voor compromisloos vaargenot. Vivante Yachts, voor mensen die van klasse houden. Als er iemand is die weet wat u mooi vindt, dan bent u het zelf wel. Bij Vivante Yachts bepaalt u daarom zelf hoe uw jacht eruit komt te zien. Standaard zijn de jachten van Vivante Yachts al zeer compleet. Wij zijn trots op onze schepen en vinden dat ze niet anders verdienen dan een stijlvol interieur, optimaal slaapcomfort, boeg- en hekschroef en de laatste technische noviteiten. Die horen er daarom allemaal standaard bij. Bij ons is elk schip uniek. Met Vivante Yachts kiest u voor een persoonlijke begeleiding tijdens de bouw van uw schip, waarbij we u op verschillende manieren betrekken bij het bouwproces . Des te meer reden om te kiezen voor deze ervaren werf. Heeft u een specifieke vraag, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Op aanvraag

Vivante 43 Hardtop, Bouwjaar 2015

Bouwjaar: 2015 - 13,5m - staal diesel

Aan boord van uw nieuwe schip verwacht u niet alleen het beste op het gebied van techniek en comfort, maar ook een belevenis. Elke keer opnieuw. Steeds meer liefhebbers kiezen daarom voor Vivante Yachts. De elegante vloot van Vivante Yachts levert bijzondere prestaties op elk terrein: een eigentijds uiterlijk, uitstekende vaareigenschappen en een afwerking waar het vakmanschap vanaf spat. Vivante Yachts werkt tijdens iedere fase van het bouwtraject samen met geselecteerde professionals uit de omgeving. Zo kan elk jacht kostenefficiënt en op maat worden gebouwd en kan de Sneker werf blijven voldoen aan een bijzondere belofte: het bouwen van stijlvolle jachten voor compromisloos vaargenot. Vivante Yachts, voor mensen die van klasse houden. Als er iemand is die weet wat u mooi vindt, dan bent u het zelf wel. Bij Vivante Yachts bepaalt u daarom zelf hoe uw jacht eruit komt te zien. Standaard zijn de jachten van Vivante Yachts al zeer compleet. Wij zijn trots op onze schepen en vinden dat ze niet anders verdienen dan een stijlvol interieur, optimaal slaapcomfort, boeg- en hekschroef en de laatste technische noviteiten. Die horen er daarom allemaal standaard bij. Bij ons is elk schip uniek. Met Vivante Yachts kiest u voor een persoonlijke begeleiding tijdens de bouw van uw schip, waarbij we u op verschillende manieren betrekken bij het bouwproces . Des te meer reden om te kiezen voor deze ervaren werf. Heeft u een specifieke vraag, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Op aanvraag

Vivante 43 Cabrio Cruiser, Bouwjaar 2015

Bouwjaar: 2015 - 13,5m - staal diesel

Aan boord van uw nieuwe schip verwacht u niet alleen het beste op het gebied van techniek en comfort, maar ook een belevenis. Elke keer opnieuw. Steeds meer liefhebbers kiezen daarom voor Vivante Yachts. De elegante vloot van Vivante Yachts levert bijzondere prestaties op elk terrein: een eigentijds uiterlijk, uitstekende vaareigenschappen en een afwerking waar het vakmanschap vanaf spat. Vivante Yachts werkt tijdens iedere fase van het bouwtraject samen met geselecteerde professionals uit de omgeving. Zo kan elk jacht kostenefficiënt en op maat worden gebouwd en kan de Sneker werf blijven voldoen aan een bijzondere belofte: het bouwen van stijlvolle jachten voor compromisloos vaargenot. Vivante Yachts, voor mensen die van klasse houden. Als er iemand is die weet wat u mooi vindt, dan bent u het zelf wel. Bij Vivante Yachts bepaalt u daarom zelf hoe uw jacht eruit komt te zien. Standaard zijn de jachten van Vivante Yachts al zeer compleet. Wij zijn trots op onze schepen en vinden dat ze niet anders verdienen dan een stijlvol interieur, optimaal slaapcomfort, boeg- en hekschroef en de laatste technische noviteiten. Die horen er daarom allemaal standaard bij. Bij ons is elk schip uniek. Met Vivante Yachts kiest u voor een persoonlijke begeleiding tijdens de bouw van uw schip, waarbij we u op verschillende manieren betrekken bij het bouwproces . Des te meer reden om te kiezen voor deze ervaren werf. Heeft u een specifieke vraag, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Op aanvraag

Vivante 55 Ht, Bouwjaar 2015

Bouwjaar: 2015 - 17,0m - staal diesel

Aan boord van uw nieuwe schip verwacht u niet alleen het beste op het gebied van techniek en comfort, maar ook een belevenis. Elke keer opnieuw. Steeds meer liefhebbers kiezen daarom voor Vivante Yachts. De elegante vloot van Vivante Yachts levert bijzondere prestaties op elk terrein: een eigentijds uiterlijk, uitstekende vaareigenschappen en een afwerking waar het vakmanschap vanaf spat. Vivante Yachts werkt tijdens iedere fase van het bouwtraject samen met geselecteerde professionals uit de omgeving. Zo kan elk jacht kostenefficiënt en op maat worden gebouwd en kan de Sneker werf blijven voldoen aan een bijzondere belofte: het bouwen van stijlvolle jachten voor compromisloos vaargenot. Vivante Yachts, voor mensen die van klasse houden. Als er iemand is die weet wat u mooi vindt, dan bent u het zelf wel. Bij Vivante Yachts bepaalt u daarom zelf hoe uw jacht eruit komt te zien. Standaard zijn de jachten van Vivante Yachts al zeer compleet. Wij zijn trots op onze schepen en vinden dat ze niet anders verdienen dan een stijlvol interieur, optimaal slaapcomfort, boeg- en hekschroef en de laatste technische noviteiten. Die horen er daarom allemaal standaard bij. Bij ons is elk schip uniek. Met Vivante Yachts kiest u voor een persoonlijke begeleiding tijdens de bouw van uw schip, waarbij we u op verschillende manieren betrekken bij het bouwproces . Des te meer reden om te kiezen voor deze ervaren werf. Heeft u een specifieke vraag, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Op aanvraag

Vivante 50 Cc, Bouwjaar 2015

Bouwjaar: 2015 - 14,95m - staal diesel

Nieuw in aanbouw Vivante 50 Cabrio cruiser Aan boord van uw nieuwe schip verwacht u niet alleen het beste op het gebied van techniek en comfort, maar ook een belevenis. Elke keer opnieuw. Steeds meer liefhebbers kiezen daarom voor Vivante Yachts. De elegante vloot van Vivante Yachts levert bijzondere prestaties op elk terrein: een eigentijds uiterlijk, uitstekende vaareigenschappen en een afwerking waar het vakmanschap vanaf spat. Vivante Yachts werkt tijdens iedere fase van het bouwtraject samen met geselecteerde professionals uit de omgeving. Zo kan elk jacht kostenefficiënt en op maat worden gebouwd en kan de Sneker werf blijven voldoen aan een bijzondere belofte: het bouwen van stijlvolle jachten voor compromisloos vaargenot. Vivante Yachts, voor mensen die van klasse houden. Als er iemand is die weet wat u mooi vindt, dan bent u het zelf wel. Bij Vivante Yachts bepaalt u daarom zelf hoe uw jacht eruit komt te zien. Standaard zijn de jachten van Vivante Yachts al zeer compleet. Wij zijn trots op onze schepen en vinden dat ze niet anders verdienen dan een stijlvol interieur, optimaal slaapcomfort, boeg- en hekschroef en de laatste technische noviteiten. Die horen er daarom allemaal standaard bij. Bij ons is elk schip uniek. Met Vivante Yachts kiest u voor een persoonlijke begeleiding tijdens de bouw van uw schip, waarbij we u op verschillende manieren betrekken bij het bouwproces . Des te meer reden om te kiezen voor deze ervaren werf. Heeft u een specifieke vraag, aarzel dan niet en neem contact met ons op!Ook leverbaar als Vivante 50 Hardtop 568.000 incl. Btw

Op aanvraag